Collectie

Washandjes

Support our blue planet met deze heerlijk zachte CLYR washandjes. De washandjes zijn gemaakt van  natuurlijke materialen en duurzaam katoen. Hierdoor kun je genieten van goede kwaliteit én draag je daarnaast bij aan een duurzamere wereld. De washand heeft een afmeting van 16x21 cm en is afgewerkt met een enkele visgraad boord. Ze worden per 2 stuks verkocht en hebben een gewicht van 500 gr/m2.

Handdoeken

De CLYR handdoeken zijn verkrijgbaar in zes prachtige kleuren, geïnspireerd op de oceaan, die mooi met elkaar te combineren zijn. Hij heeft een afmeting van 50x100 cm, een gewicht van 500 gr/m2 en is afgewerkt met een vijfdubbelen visgraat boord. Het baddoek is gemaakt van duurzaam katoen

badlakens

Dit luxe badlaken van 70x140 cm, is sterk en heeft een zware kwaliteit van 500 gr/m2. Het douchelaken is verkrijgbaar in zes oceanische kleuren, gemaakt van katoen en heeft een brede rand. Geniet van goede kwaliteit én draag bij aan een duurzamere wereld.

Strandlakens

Een groot strandlaken is een mooie toevoeging aan je strandtas of handdoeken collectie. De zachte en vooral dikke strandlakens van CLYR zijn maar liefst van 400 gr/m² en ideaal voor op het strand of om jezelf mee af te drogen na het douchen. De doeken zijn gemaakt van 100% duurzaam katoen wat ervoor zorgt dat ze veel water opnemen.

Strandlaken-CLYR
Hamamdoeken-CLYR

Hamamdoeken

De Tide Lines hamamdoeken zijn perfect om mee te nemen naar het strand of naar de wellness. Zoals de naam als verklapt, is een hamamdoek perfect voor de sauna, spa of hamam. De 100% duurzaam, dunne katoen zorgt ervoor dat ze veel water opnemen. Ze zijn lekker groot maar door de luchtige stof ook compact mee te nemen en perfect om te slaan als pareo of omslagdoek.